تحلیل پشت تحلیل… اما پشتبند همه این تحلیلهای گاه آشفته، گاه آبکی، گاه غیر واقعی و گاه واقعی از میدان مبارزه، یک چیز گم شد و به چشم نیامد یا کمتر دیده شد.
دشمن روی نسل ضد و الفا حساب باز کرده بود. نسلی که میگفتند پای ایران نمیایستد. جان فدایی نیست. شعور ملی ندارد.
یا این نسل عبور کرده است از خیلی چیزها مثل وطن یا هویت ایرانی خود و امید دشمن هم همین بود که این نسل حتی فروپاشی جامعه ایرانی را تسریع خواهد کرد.
ظرف دوازده روز گذشته همین نسل به میدان آمد و شور و شعور ملی خود را سر بزنگاه تاریخ به خوبی نشان داد.
این غنیمت بزرگی است که نه در پسِ هیاهوی سیاسی و نه در بستر برنامه کلان بدست آمد بلکه در سایه همدلی حول محور ولایت فقه بوجود آمد بنابراین این سرمایه عظیم و این پاره تن ایران را باید حفظ کرد.
#به_قلم_خودم
#ایران_پیروز
فرم در حال بارگذاری ...
یادمان باشد “حکایت آتشبس” حکایت سخن این شهید عزیز عبدالله میثمی است که با زبان طنز گفتند:
🔴"گاو که بعد از شاخ زدن کمی عقب میرود، فکر میکنید پشیمان شده است، اما عقب که میرود، خیلی محکمتر میزند.
هر زمانی که دیدید ظالم، عقبنشینی کرد، بدانید برای شاخ زدنِ محکمتر آماده شده است….”
#کوتاه_نوشت
#ایران_پیروز
فرم در حال بارگذاری ...
اسرائیل قلکی که اقلا 20 سال برای جمعکردنش زحمت کشیده بود را یکباره شکست…
از زمان اعلام آتشبس تا این لحظه تحلیل آقای سلطانی یکی از بهترین تحلیلهایی بود که در باره آتشبس خواندم و حیف آمد با شما به اشتراک نگذارم.
متاسفانه بیشتر تحلیلهایی که خوندم یه جورایی بوی آب به آسیای دشمن ریختن میداد و دشمن هم همین را میخواهد. دشمن دشمن است و مترصد فرصت تا وحدت ملی را بشکند و دوباره به میدان بیاید.
این تحلیل را که رصد درستی از میدان دارد، با هم مرور میکنیم
این جنگ وعده صادق بود
▪️دشمن آمده بود برای تمامکردن کار. برای سرنگونی. یکی از اهداف رسمی اعلامشدهاش نابودی صنعت هستهای ایران بود.
یک هدف دیگر، ایجاد بحران در ایران بود. اسرائیل قلکی که اقلا بیست سال برای جمعکردنش زحمت کشیده بود را یکباره شکست. آن عملیات پرسر و صدا و آن ضربات سخت را زد تا «یک بار برای همیشه» نسخهی ایران را بپیچد.
▪️امروز، دوازده روز بعد از شروع جنگ اما چه میبینیم؟ اسرائیل غافلگیر شد. زیر یک روز بعد از آن حمله سنگین، رفت زیر ضربه. موشکهای ما هنوز روز اول جنگ تمام نشده، هوار شدند بر سر شهرهای سرزمینهای اشغالی. تصاویری از تلآویو و حیفا بیرون آمد که شبیه غزه بود. موشکهای ایران آینه شدند برای رژیم. آنها با تمام وجود فهمیدند موشک چیست، ویرانی چطور شکل میگیرد و «سجیل» یعنی چه.
▪️دشمن آمده بود کار را تمام کند اما سر یکهفته رفت بزرگترش را آورد. آن «بزرگتر» هم البته برای زدن ضربهای کاری به ایران خیلی خیلی کوچک بود. حملهاش پیشبینیپذیر بود، خسارتش اندک. و جواب ما هم معنادار و روشن.
▪️دوازده روز از جنگ گذشت. حالا تمام ایران فردوست و نطنز. اورانیوم غنیشده، این نماد خداباوری ایرانیان، حالا رفته به «مکان امن». کشور آرام است، مردم گرم زندگی. خبری از آشوب و بحران نیست. ما زخم خوردیم اما زمین نخوردیم. برخاستیم و سیلی زدیم. ثمرهی سیلی ما هم التماس آتشبس بود. همان کسی که تجاوز کرد، دو هفته نشده افتاد به التماسِ پایان جنگ.
و وقتی ضربهی آخر را خورد، ما هم قبول کردیم. حاج قاسم درست میگفت؛ این جنگ را آنها شروع کردند اما پایانش را ما تعیین کردیم. اینطور اگر نگاه کنیم، کل این دفاع مشروع ما، «وعده صادق» بود.”
محمدصالح سلطانی
خدایی چندتا تحلیل این شکلی خوندید؟
#وعده_صادق3
#ایران_قوی
#به_قلم_خودم
فرم در حال بارگذاری ...
فرم در حال بارگذاری ...
1. چرا عید غدیر در خانوادهها، مهجور است؟
2. چرا بچههای ما منتظر آمدن عید نوروز هستند اما منتظر عید غدیر نیستند؟
3.منشا ذهینت فرزندان ما واقعا از چیست؟
به عقده من پاسخ به سه پرسش بالا را باید در نوع نگاه و رفتار ما والدین به روز غدیر جستجو کنیم.
رفتارها و سبک زندگی ما والدین به این روز به هر شکل که باشد، به همان نسبت ذهنیت فرزندان ما شکل میگیرد. پس باید به این نکته توجه کنیم اگر آنچه انتظار داریم نیست، بپذیریم که ما در مورد غدیر کوتاهی کردیم و مقصریم.
“عید غدیر” که مهمتر از “عید نوروز” است نباید مهجور و کمرنگتر از آن باشد اگرچه نوروز هم به جای خود نیکو است و جزء مناسبتهایی است که سنتهای خوب در آن رواج دارد و باید حفظ کنیم.
پس بیایید با رفتاری مناسب و شایسته “تصویر نسل نو” از عید غدیر را با مواردی مثل بهترین غذای سال، بهترین تفریح سال، جذابترین هدیه سال، “عبادتهای خانوادگی کم مشقت” و مواردی از این دست “نوسازی” کنیم.
فرم در حال بارگذاری ...